• Home  / 
  • Fotbal
  •  /  07.08. Malmo vs. Mol Vidi – X2 @ 3.00(câștigat)

07.08. Malmo vs. Mol Vidi – X2 @ 3.00(câștigat)

August 7, 2018

Malmo – MOL Vidi

Liga Campionilor 07.08.2018

Tragerea la sorti pentru a treia runda a preliminariilor de calificare in Champions League a fost blanda pentru suedezii de la Malmo din moment ce acestia urmeaza sa se confrunte cu echipa maghiara Vidi FC, cunoscuta anterior ca Videoton.

Malmo a trecut de campioana Romaniei CFR Cluj in runda precedenta. A fost o dubla mansa stransa, insa suedezii au reusit sa se impuna in deplasare cu scorul de 1-0, ca mai apoi sa remizeze cu scorul de 1-1 pe propriul teren.

 

Inainte de confruntarea cu CFR Cluj, elevii lui Uwe Rosler au trecut in prima runda a preliminariilor de formatia kosovara Drita cu scorul de 5-0 la general. Acum, cei de la Malmo vor trebui sa fie mult mai precauti pentru a evita o soarta similara precum cea din sezonul trecut cand au fost eliminati de Vardar Skopje cu scorul de 4-2 la general.

 

De cealalta parte, Vidi a surprins pe toti ajungand in a 3-a runda a preliminariilor din calificarile UEFA Champions League, eliminand campioana Bulgariei Ludogorets. Maghiarii au remizat cu scorul de 0-0 in tur, iar in returul disputat in fata proprilor suporteri au invins cu scorul de 1-0.

In prima runda, Vidi a fost aproape sa fie eliminata de echipa din Luxembourg, Dundelange, insa a reusit sa treaca de aceasta cu scorul de 3-2 la general.

 

PONT : x2 @ 3.00

Click here to add a comment

Leave a comment: