• Home  / 
  • Fotbal
  •  /  11.Iulie. CROAȚIA vs ANGLIA 2 @2.2 (pierdut)

11.Iulie. CROAȚIA vs ANGLIA 2 @2.2 (pierdut)

July 11, 2018

CROAŢIA vs ANGLIA – 2 @ 2.2

Croaţia nu se va putea baza pe Sime Vrsaljko, fundaşul dreapta titular, în confruntarea cu Anglia, din semifinalele Mondialului din Rusia.

Croaţia a pierdut un star pentru semifinala cu Anglia, de la CM

09.07.2018, 21:47

CM 2018 | Croaţia nu se va putea baza pe Sime Vrsaljko, fundaşul dreapta titular, în confruntarea cu Anglia, din semifinalele Mondialului din Rusia.

 

Accidentat în minutul 97 al sfertului cu ţara gazdă, apărătorul de la Atletico Madrid era într-o luptă contra-cronometru pentru a se recupera în perspectiva penultimului act.

 

Dar Marca a aflat că staff-ul medical croat i-a transmis lui Zlatko Dalic că şansele ca Vrsaljko, care jucase titular în toate meciurile până acum, să fie apt sunt minime. În aceste condiţii, Vida ar putea trece fundaş dreapta, urmând ca veteranul Corluka să joace în centru, alături de Lovren. Există şi varianta ca Vedran Corluka să evolueze în flanc, însă selecţionerul Croaţiei se teme că acesta e mult prea lent.

 

De asemenea, un mic semn de întrebare există şi asupra lui Danijel Subasic, care a acuzat la rândul lui probleme în disputa contra Rusiei. Totuşi, e de aşteptat ca portarul titular al Croaţilor să se recupereze în timp util pentru confruntarea de miercuri (ora 21:00).

 

Altfel, croaţii par a fi destul de obosiţi după ce atât în optimi, cât şi în sferturi au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Danemarca, respectiv Rusia.

 

CROAȚIA vs ANGLIA 2 @ 2.2

Click here to add a comment

Leave a comment: