• Home  / 
  • Fotbal
  •  /  17.08. Poli Iași vs. FC Botoșani 2@2.8(pierdut)

17.08. Poli Iași vs. FC Botoșani 2@2.8(pierdut)

August 18, 2018

Poli Iasi – Botosani – Romania Liga 1 – 17.08.2018

Etapa cu numarul 5 din Liga 1 este deschisa vineri seara, de la ora 21:00, de derby-ul Moldovei. La Iasi, Politehnica primeste vizita celor de la FC Botosani, intalnindu-se doua echipe cu un inceput de sezon complet diferit.

Politehnica Iasi

Ocupa penultimul loc in clasament, cu doar 2 puncte obtinute in primele 4 etape si este echipa cu cel mai slab atac si cea mai slaba aparare (golaveraj 1:8).

Chiar daca a avut parte de 3 jocuri dificile, cu Craiova, Astra si FCSB, esecul din ultima etapa, 0-3 cu Sepsi a “aruncat” in aer vestiarul iesenilor.

Flavius Stoican a avut o declaratie exploziva inaintea acestui joc extrem de important. A scos in evidenta problemele la nivel de club, insa a sustinut ca asta nu il va impiedica sa faca performanta. De asemenea, a declarat ca isi va motiva exemplar jucatorii inaintea acestui derby si ca acestia vor avea o cu totul alta atitudine.

Pana acum, Poli Iasi a disputat un singur meci in fata propriilor suporteri, 1-1 cu Astra, astfel ca si acesta ar putea fi un motiv pentru rezultatele extrem de slabe ale echipei.

FC Botosani

  • Neinvinsa dupa 4 etape, Botosaniul ocupa locul 6 in clasamentul Ligii 1.
  • Programul nu a fost unul deloc usor pentru echipa lui Costel Enache, care a intalnit CFR (1-1), Craiova (2-2) si Astra (1-1). Singura victorie a venit impotriva nou-promovatei Hermannstadt, 2-0 pe propriul teren.
  • Cu siguranta oaspetii din acest meci isi propun victoria, deoarece intalnesc o echipa aflata intr-o forma de moment extrem de slaba si cu probleme, insa totusi este un meci cu o miza ceva mai mare decat unul obisnuit, astfel ca ambele formatii vor fi extrem de motivate.

PONT : 2 @2.8

Click here to add a comment

Leave a comment: