• Home  / 
  • Fotbal
  •  /  27.Iulie. Botoșani vs Hermannstadt 1@1.9(câștigat)

27.Iulie. Botoșani vs Hermannstadt 1@1.9(câștigat)

July 27, 2018

 Botosani – Hermannstadt – Romania Liga 1 – 27.07.2018

Botosani si Hemrannstadt deschid runda cu numarul 2 de Liga 1, intr-un duel ce se anunta a fi unul destul de echilibrat la prima vedere. Partida de pe Stadionul “Municipal” din Botosani, va incepe de la 21:00 si va putea fi urmarita pe programul DigiSport 1, TelekomSport 1 si Look TV.

Botosani
Ocupa pozitia a 6-a in clasamentul Ligii 1, fiind singura echipa care a reusit sa scoata un egal cu goluri in deplasare in prima runda.
Nu a facut o figura prea frumoasa in amicale, castigand 1 singur meci, 2:1 cu Arsenal Tula, pierzand pe rand cu Olympiakos, 5:0, 1:0 cu Dinamo Kiev si 2:0 cu Pribam.
Vine dupa remiza 1:1, din deplasare, de la Cluj, cu campioana CFR Cluj, partida in care a reusit sa stranga mai bine liniile in mitanul secund, Fulop reusind sa egaleze la 1 la inceputul reprizei secunde, urmare a unei centrari si a unei recentrari in fata portii adverse.
Hervin Ongenda e ultimul transfer facut de botosaneni, acesta fiind un atacant crescut de Paris Saint-Germain.
Echipa probabila, sistem de joc 4-2-3-1: Pap; Soiledis, Miron, Burca, Patache; Fulop, Oaida; Golofca, Jonathan Rodriguez, Mihai Roman; Mihai Roman II.

Hermannstadt
Este una dintre cele 2 nou-promovate in acest sezon, ocupand pozitia secunda la capatul sezonului trecut de Liga 2, in spatele echipei Dunarea Calarasi.
Este una dintre cele 3 echipe care au reusit sa se impuna pe teren propriu, cu scorul de 1:0, in prima etapa a campionatului.
Vine dupa victoria cu 1:0, de la Targu Mures, intr-o partida in care a fost gazda intalnirii, Sepsi fiind adversara invinsa, Blanaru inscriind unicul gol in minutul 11. A achizitionat la randul ei un jucator de atac francez, pe Jordan N’Kololo, ultima data la Caen, in prima liga franceza de fotbal.
Echipa probabila, sistem de joc 4-4-2: Cabuz; Pamfile, Parvulescu, Dandea, Coman; Curtean Antonov, Dalbea, Petrescu; Blanaru, Rusu.

 PONT : victorie FC BOTOȘANI @ 1.9

Click here to add a comment

Leave a comment: