• Home  / 
  • Fotbal
  •  /  4 IulieCLUB BRUGGE KV  vs FCSB – 1 @ 2.00(pierdut)

4 IulieCLUB BRUGGE KV  vs FCSB – 1 @ 2.00(pierdut)

July 4, 2018

4 Iulie CLUB BRUGGE K. V.

vs F. C. FCSB

(04.07.2018)

Campioana Belgiei, Club Brugge KV, primul adversar tare din această vară!

Steaua va disputa miercuri, 4 iulie, primul amical din Olanda, impotriva echipei campioane a Belgiei. Primul test “hard” pentru trupa lui Dică. Locul de disputare al partidei este Baza De Veluwse Boys, din Garderen, iar adresa acesteia este: Hogesteeg 28, 3886 MA Garderen

Jocul va avea loc începând cu ora locala 18:30 (19:30 ora României) si va fi transmis in direct pe contul de YouTube al FCSB, http://www.youtube.com/FCSBTV.

Club Brugge KV este un club înființat in 1891, în Bruges și este al doilea cel mai titrat din Belgia, după Anderlecht, cu un total de 15 titluri, 11 Cupe si 14 Super Cupe.

Campioana en-titre a Belgiei este pregătită de fostul international croat Ivan Leko, iar printre jucătorii cunoscuți ai acesteia se numără Ruud Vormer, Lior Refaelov, Jelle Vossen, Krepin Diatta, Anthony Limbombe sau Wesley, jucator care a inscris de doua ori împotriva echipei noastre pe vremea când evolua pentru AS Trencin. De asemenea, din lotul belgienilor face parte si romanul Dorin Rotariu, care a fost împrumutat, în sezonul trecut, la Mouscron.

CLUB BRUGGE KV  vs FCSB – 1 @ 2.00

 

Click here to add a comment

Leave a comment: