• Home  / 
  • Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a siteului 1pontpezi.info, proprietatea CLICK UNHAS SRL-D avand CUI 40542760 si J24/354/2019.

Siteul 1pontpezi.info pune la dispozitie pronosticuri pentru evenimente sportive, sub forma unui abonament cu plata prin SMS. In cadrul si pe durata valabilitatii abonamentului ne asumam obligativitatea de a publica minim un pronostic nou in fiecare zi. Prin abonare clientul primeste o parola care deblocheaza instant continutul pronosticurilor.

Utilizarea siteului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul siteului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului 1pontpezi.info, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii 1pontpezi.info sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.